Sökfunktion

Öppettider Lunch

Öppettider Lunch
Tisdag-Fredag 11:30-14:00

Övriga tider BOKNING
Tel: 019 - 24 42 60 
 

 

>> Kontakta oss gärna <<


Värdshuset Sommarro i Örebro AB

Besöksadress:
Sommarrovägen 30 (Karta)

Postadress:
Box 220 47
702 02  Örebro

Tel:
019-24 42 60 

E-post:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Så här kommer du till Sommarro:

Från Örebro centrum: Åk från centrum söderut Stenebacksvägen förbi Ladugårdsängen över gamla flygfältet/golfbanan och uppför backen. Ta Glomman höger mot Adolfsberg och höger igen straxt efter i rondellen efter ca: 300 m skyltas för Sommarro Värdshus. Åk in höger. När du passerat skolan så ser du Sommarro.

 

Från Katrineholm/Norrköping: Ta av i Brickebacken. Åk Glomman till Adolfsberg så kommer du snart till Sommarros skylt.

Från motorvägen söderifrån: Ta avfart Oslo. Ta höger när du kommer av motorvägen. Kör fram till  rondellen och ta vänster mot centrum. Nästa rondell ta höger och du är på Glomman. Kör Glomman genom Adolfsberg fram till Sommarros skylt på vänster hand.

 

 

                     Smaklig måltid//  Malin & Mikael


Lunchmeny

V E C K A. 43

 

Lunch

11:30 - 14:00 

* Tisdag *

- Raggmunk knaperstekt fläsk & rårörda lingon

- Pocherad hokirygg med vitvinssås, vitlöksslungade haricoverts & kokt potatis

 

* Onsdag *

- Smörstekt kungsflundra med citron -& vitlöks räkor, örtsås & dillslungad potatis 

- Fetaostfylld nötfärsbiff med gräddsås med smak av soltorkad tomat serveras med rostad potatis 

 

* Torsdag *

- Ugnsbakad torskfilé toppat med knaperstekt bacon, citronsås, & pressad potatis

- Fläskrullader fyllda med dijonsenap, bacon, lök & gurka serveras med gräddsås, hasselbackspotatis & gelé

 

* Fredag *

- Citrusrostad kycklingfilé med ugnsbakad potatis & paprikaaioli 

- Pepparrotsglacerad torskrygg med honungsrostade rödbetor, chèvreost, rucolaolja och honungscrème 

 

 

I lunchmenyn ingår förrättsbuffe- 
dagens soppa, sill, sallader, mm
 smör & bröd, bordsvatten, kaffe och efterrätt.
129
:-