Sökfunktion

Öppettider Lunch Sommar

Vi öppnar lunch åter igen  
Tisdag den 7 aug

För BOKNING
Tel: 019 - 24 42 60 
 

 

LUNCH IGEN 16 januari

Publicerad den söndag, 08 januari 2017 11:19

 Så öppnar vi lunch igen ...

efterr 

Måndag den 16 januari slår vi upp portarna igen.
Vi välkomnar våra gamla och nya gäster till en mycket populär lunch.

Som vanligt serveras det två rätter varje dag,
en fisk och en kötträtt med tillhörande förrättsbuffe
samt kaffe med hembakat.

Boka gärna bord på 019 - 24 42 60

                                    Välkomna
                                           /Malin med personal 

 

LUNCH IGEN 19 januari

Publicerad den fredag, 09 januari 2015 11:19

 Så öppnar vi lunch igen ...

efterr 

Måndag den 19 januari slår vi upp portarna igen.
Vi välkomnar våra gamla och nya gäster till en mycket populär lunch.

Som vanligt serveras det två rätter varje dag,
en fisk och en kötträtt med tillhörande förrättsbuffe
samt kaffe med hembakat.

Boka gärna bord på 019 - 24 42 60

                                    Välkomna
                                           /Malin med personal 

 

Vinterlunch...

Publicerad den fredag, 09 januari 2015 11:19

Full fart på luncherna.... 

efterr 

Vinter och full fart på luncherna fantastiskt trevligt. 
Vi välkomnar våra gamla och nya gäster till en mycket populär lunch.

Som vanligt serveras det två rätter varje dag,
en fisk och en kötträtt med tillhörande förrättsbuffe
samt kaffe med hembakat.

Boka gärna bord på 019 - 24 42 60

                                    Välkomna
                                           /Malin med personal 

 

Farsdag 2014

Publicerad den söndag, 19 oktober 2014 08:10

 

Fars dag är en högtid då barn firar sina fäder. Den inträffar på olika datum i olika länder, i Finland, Norge och i Sverige den andra söndagen i november. I flera andra länder firar barnen dagen även till minne av förfäder.

 

Meny på Sommarro Värdshus 9 november kl 13 

Buffé:
*Hembakat bröd och smör
*Bruschetta med pesto och tomat
* Örtcheesecake på kavringsbotten
*Gräddfilspannacotta med chiliräkor, avocado och mango

*Honungsmarinerade kycklingspett med paprikaaioli
*Kallrökt laxsnurra med pepparrotsfyllning
*Lufttorkad skinka
*Två sorters delikatesskorvar
*Krämig potatissallad med äpple

*Helstekt dubbelmarinerad fläskfile
*Kantarellsås
*Potatisgratäng

*Äppelkompott med kanelmousse
*Kolapaj med lingon och vispad grädde

 


Fars dag har sitt ursprung i 1910-talets USA. Initiativtagare var Sonora Smart Dodd i Spokane, staten Washington, som ville hedra sin far Mr. William Smart. Fars dag firades första gången den 19 juni 1910 i Spokane, staten Washington. Seden kom till Sverige 1931 och dagen firades till en början i juni även i övriga Norden. Efter önskemål från det nordiska handelssamfundet senarelades tidpunkten för Fars dag till november för att ligga bättre i förhållande till Mors dag. Fars dag infaller därför numera på andra söndagen i november.

 

 knut

 

 

Sommarro för traditionen vidare ...

 // Välkommna önskar vi på Sommarro Värdshus

 

Handelsstaden

Publicerad den söndag, 01 juni 2014 09:41

Recension i Handelsstaden

Vi tackar ödmjukast för den mycket fina recensionen i tidningen Handelsstaden.

Vi tackar våra gäster för ert fina betyg och passar på att berömma alla våra medarbetare och leverantörer.


Handelsstaden

 

Läs hela reportaget här (sidan 32) ...

 

 

Lunchmeny

V E C K A. 33

 

Lunch

11:30 - 14:00 

* Tisdag *

- Raggmunk med knaperstekt fläsk & rårörda lingon

- Ångad torskfilé med hummersås, räkor & potatispuré

 

* Onsdag *

- Portergryta med pressgurka, gelé & hasselbackspotatis

- Smörstekt tilapiafilé med citronsås & duchessepotatis 

 

* Torsdag *

- Lammfärsbiff med fetaostkräm & rostad rotfrukter

- Sommarros skomakarlåda på fisk (vitvinssås, bacon, purjolök & potatispuré)

  

* Fredag *

- Kycklingfilé med grönpepparsås & potatisgratäng  

- Stekt lax med sallad på spenat, sparris, fetaost, pinjenötter & melon, samt rostad potatis 

 

I lunchmenyn ingår förrättsbuffe- 
dagens soppa, sill, sallader, mm
 smör & bröd, bordsvatten, kaffe och efterrätt.
129
:-